Huolto > VDL Parts

VDL Parts

VDL Bus & Coach pyrkii tarjoamaan asiakkailleen täydellisen VDL Bus & Coach tuotteiden varaosapalvelun ja kaikki linja-autojen lisävarusteet markkinahinnoilla.
VDL Parts vastaa varaosatiedoista, logistiikasta sekä osien ostosta ja myynnistä.
Informaatio-osasto luo varaosatiedot erikseen kaikille autoille. Tiedot julkaistaan Internetissä. Se nopeuttaa tiettyyn ajoneuvoon tarvittavien osien löytämistä. Käyttötuki vastaa myös varaosia koskeviin kysymyksiin.
Logistiikka vastaa noin 25 000 eri nimikkeen hankinnasta, varastoinnista ja jakelusta pääkonttorille ja VDL varaosapalvelun yhteistyökumppaneille. Yhteistyöllä yleiseurooppalaisen jakeluverkon kuljetusasiantuntijoiden kanssa logistiikka varmistaa, että varaosat saapuvat perille niin pian kuin mahdollista. Asiakkaan toiveiden mukaisesti tavarat voidaan lähettää normaaleina joukkokuljetuksina, kuriiripostina tai pikalähetyksenä, joka määränpäästä riippuen vie perille 24-48 tunnissa.
Myyntiosasto tarjoaa täyden valikoiman VDL Bus & Coach osia (alkuperäisiä VDL Bus & Coachin osia sekä alkuperäisosia sellaisilta valmistajilta kuin DAF ja ZF) sekä kaikkia linja-autojen varusteita markkinahinnoin.

Käy www.vdlparts.com lisätietoja.